Decemberi Undorgrund-programok: levezetés, UndorSzilveszter

Az év vége csendes: a szinte már hagyománnyá váló, de minden ambíciótól mentes UndorSzilveszteren kívül csak a szokásos estjeink lesznek, és gyaníthatóan hasonlóan fog kinézni a január is. De a pihi csak átmeneti, már alakul a február, és dolgozunk a márciuson.

Dec. 13. (kedd) - Undorgrund Klub. Az Undorgrund-csapat új és régi, főleg gitáros indie/alter zenékkel segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást. Mindez a hónap 2. keddjén, este 8-tól, ingyenesen. Szeged, Jazz Kocsma.

Dec. 20. (kedd) - Undorgrund Elektronik. Az Undorgrund lemezpörgető csapata mint minden hónap 3. keddjén, ezúttal is kedvenc, főleg elektronikus és ehhez közeli indie zenéiből válogat a szegedi Mono Kávézóban. Este 8-től, ingyenesen. Ülős-iszogatós program.

Dec. 31. (szombat) - UndorSzilveszter. Nem szeretjük a szilveszterhájpot. Ezért azt tesszük, amit általában, minden felhajtás és bulikényszer nélkül: sírva vigadunk a legnagyobb és legkisebb indie/alter slágerekkel a szegedi Jazz Kocsma akolmelegében. Belépő: olcsóbb, mint tavaly, részletek később.