Az Undorgrund júniusi programjai: Hammer of Gods, Gézakékazég, stb.

A június végre elhozza, amire igazán vártunk: az első saját szervezésű bulit ebben az évben. Tudjuk, hogy a szegediek nem fognak egy emberként megborzongani az izgatottságtól, de mi azért örülünk, hogy egy nemcsak cimbó-, de tényleg figyelemre érdemes zenekart sikerült lecsábítani, ez pedig a Hammer of Gods, ami nevével ellentétben nem egy heroikus skandináv lobogómetál zenekar, hanem jelenleg a magyar Sonic Youth, ha szabad itt hülyeségeket irkálnom. Tagjai közül van, aki a Moog-ban vagy az Evil Men Have No Songs-ban is játszik, sőt, Gumipop dj-zések, illetve a HoG-közeli Lamantin című alternatív zenei műsor és programsorozat kapcsán is hallhattatok róluk. Plusz meglepetés dj-zés a Gézakékazég után és a szokásos szeánszok. Leírások a plakát/flyer alatt.
































Jún. 3. (péntek) - Gézakékazég koncert + Undorgrund.
A kitartó, pécsi indie gitárpopzenekar, a Gézakékazég (először Szegeden!) után az Undorgrund-csapat hozza klubos formáját, mindig más és más indie/alter zenékkel. Szeged, Jazz Kocsma, ingyen.

Jún. 14. (kedd) - Undorgrund Klub. Az Undorgrund-csapat új és régi, főleg gitáros indie/alter zenékkel segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást. Mint minden hónap 2. keddjén, most is este 8-tól, ingyenesen. Szeged, Jazz Kocsma.

Jún. 18. (szombat) - Undorgrund presents Hammer of Gods + Attention Chérie. 2011 első félévének egyetlen saját szervezésű Undorgund-bulija, amelyen a legújabb, HEAL című EP-jét bemutató Hammer of Gods-ot az Undorgrund házi zenekara, az egyre jobb Attention Chérie támogatja. Szóval, zajongás, indirokkoskodás, utána pedig Undorgrund indie/alter buli, nem kizárt, hogy a Lamantin dj-csapatával karöltve. Vizuál: FényszigorGaraboncziás Borozó, Szeged, este 9től. A jegyár még kérdéses: 500-700 Ft. A koncert/buli Facebook-eseményéhez itt csatlakozhatsz!

Ha lustább vagy mint gondoltad volna, itt is belehallgathatsz a Hammer of Gods egyik friss számába:

Jún. 21. (kedd) - Undorgrund Elektronik. Az Undorgrund lemezpörgető csapata mint minden hónap 3. keddjén, ezúttal is kedvenc, főleg elektronikus és ehhez közeli indie zenéiből válogat a szegedi Mono Kávézóban. Este 8-től, ingyenesen. Ez is inkább ülős-iszogatós program, ahogy az Undorgrund Klub.