Undorgrund-szeptember: Zombie Girlfriend, Broken Cups és újraindul a rutin

Az Undorgrund-csapat a 2012-es őszi szezonban is harcot hirdet az ésszerűség ellen: folytatjuk az esetenként még alig ismert alternatív zenekarok Szegedre szervezését, illetve némileg ismertebbek szegedi koncertjeinek támogatását, valamint a szokásos havi 1-1 Jazz Kocsmás Undorgrund Klub és Monó Kávézós Undorgrund Elektronik sessionök is újraindulnak. Azért sem hagyjuk veszni az erősen haldokló szegedi alternatív/indie életet, és ebben a küzedelemben minden segítő kezet elfogadunk!

Szept. 11. (kedd) - 
Undorgrund Klub
Az Undorgrund-csapat új és régi, főleg gitáros indie/alter zenék lejátszásával segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást. Minden hónap 2. keddjén, este 8-tól, ingyenesen a szegedi Jazz Kocsmában

Szept. 18. (kedd) - Undorgrund Elektronik
Az Undorgrund lemezpörgető csapata mint minden hónap 3. keddjén, ezúttal is kedvenc, főleg elektronikus és ehhez közeli indie zenéiből válogat a szegedi Mono Kávézóban. Este 8-től, ingyenesen. Ülős-iszogatós program.

Szept. 20. (csütörtök) - Az Undorgrund bemutatja: Zombie Girlfriend + Broken Cups
Két kurrens és érdekes budapesti zenekar játszik ezen a szegedi estén az Undorgrund meghívására a szegedi Club Noirban este 9től.

A két új EP-jét bemutató Zombie Girlfriend lo-fi dalaiban megbújik a hatvanas évek popzenéje és a hetvenes évek punkja, a nyolcvanas évekbeli Jesus And Mary Chain, valamint a kilencvenes évekbeli Magnetic Fields hatása. Fülbemászó és zajos.
http://zombiegirlfriend.bandcamp.com/

A nyáron megjelent új albumát népszerűsítő Broken Cups pedig sötét poszt-punkkal támad, nem is értjük, a mai általános rossz hangulatban miért nem működik Magyarországon több ilyen zenekar...
http://brokencups.bandcamp.com/




A koncertek után, ha marad még ott valaki, a szegedi Undorgrund-csapat szolgáltat alternatív muzsikákat, ha akarjátok táncosat, ha nem, akkor csak szimplán faszákat. Ha még nem tettétek, csatlakozzatok a szegedi inde/alter közösséghez, katt bármelyik Undorgrund-linkre e bejegyzésben!

A belépő: 700 Ft, ami egy az egyben a zenekarok útiköltségére megy, úgyhogy ne sajnáljátok tőlük, ha már lebumliznak ide. Ne feledjétek: a csütörtök már majdnem hétvége!

Plakát hamarosan!