Bajuszparti EZ Basic-fellépéssel – februári Undorgrund programok

A hónap, amely tartalmazza az év szegedi buliját. Az általunk és a Grand Café által szervezett Bajuszpartin ezúttal koncertek is lesznek, nem is akármilyenek. Valamint a havi szokásos szeánszaink is megrendezésre kerülnek.

Febr. 8. - Undorgrund Klub. Az Undorgrund-csapat főleg gitáros indie/alter zenékkel segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást. Mint minden hónap 2. keddjén, most is este 8-tól, ingyenesen. Szeged, Jazz Kocsma.

Febr. 12. - V. Nemzetközi Bajuszparti és Farsang (SOLD OUT - nincs több jegy, beteltünk!!!) aka a 2011-es év bulija, a szegedi Grand Caféban. A legenda szerint az egész két Undorgrund stábtag agyából pattant ki a magunk szórakoztatására, majd 1-2 év alatt a legnagyobb rendezvényünkké vált. Bizony, az igazán bátrak és genetikailag szerencsések valódi bajuszt növesztenek ekkorra, mások furfangos jelmezekkel járulnak hozzá a fílinghez.

























Első fellépőként az éppen Szegeden élő liverpooli zenész-producer Steve Swindelli adja elő Vote Richmon nevű projektjét, ami vetítésekkel alátámasztott pop performanszot takar. Steve egy populista politikust kifigurázva ad befogadható zenei aláfestésű társadalomkritikát.

Ezután a hazai indie-élet egyik meghatározó zenekara, a Szegeden alakult EZ Basic mutatja be élőben is remek 2. albumát, a "Hello Heavy"-t. Jó pár éve nem léptek fel alapvárosukban, és ki tudja, mikor legközelebb, így biztosan különleges élmény lesz.

Az estét a new wave szegedi mesterei, az ebből a skatulyából folyton ki-kikacsintó 80as party dj-i (Megyeri & Szokol) és az Undorgrund crew indie/alter zenéi koronázzák meg.

Febr. 15. - Undorgrund Elektronik. Az Undorgrund lemezpörgető csapata mint minden hónap 3. keddjén, ezúttal is kedvenc, főleg elektronikus és ehhez közeli indie zenéiből válogat a szegedi Mono Kávézóban. Este 8-től, ingyenesen. Ez is inkább ülős-iszogatós program, ahogy az Undorgrund Klub.