Szünetel a Rádió Mi, így műsorunk is

Sajnálatos bedöglést hozott a nyár, az Undorgrund indie/alter zenei műsornak is helyet adó Rádió Mi-t 7 év után csak kinyírta a szerzői jogvédelem. Amint a rádió rendezi sorait, mi is folytatjuk, addig szeretettel látunk mindenkit dj-zéseinken, ősszel pedig koncertek, bulik is lesznek, természetesen leginkább Szegeden, ezekről Facebook-csoportunkhoz való csatlakozással azonnal értesülhettek, ahogy albumajánlóinkról, egyebekről is. A Rádió Mi-vel azért ne vesszétek el a kontaktot, hiszen fontos szegedi underground közösség, bulik is lesznek, meg hamarosan folytatás is, úgyhogy ha még nem tettétek, csatlakozzatok a Facebook-oldalához.

Itt a Rádió Mi közleménye:

„A Rádió Mi adása ideiglenesen szünetel.

A szerzői, kiadói, előadói jogdíj-kezelő szervezetek a bevételek nélküli non-profit rádiót működtető Itt Szeged Egyesülettől tartozása azonnali kiegyenlítését, az egyesület partnerétől pedig a rádió internetes elérhetőségének korlátozását követelik. Az egyesület a továbbiakban jogdíjköteles tevékenységet nem folytat.

A Rádió Mi műsorkészítői keresik a lehetőségeket az adás mielőbbi folytatására, a részletekről később tájékoztatnak benneteket.

no_radio.jpg