Új szegedi faszaság, és bevetés a Hiteljugenddel

Még fáj a fejünk a Poniklo Imrés, Sophie Braunos estétől, de már előre tekintünk, hiszen most szombaton, azaz ápr. 17-én a fél Undorgrundot tartalmazó afféle indie rockot játszó Attention Chérie lép fel a legfaszább szegedi punk/new wave bandával, a Hiteljugenddel a Grand Caféban, ráadásul ingyen, és még Patron new wave bulit is kaptok. Nincs értelme habisztizni, mert azt büntetjük.

Egyébként a Sophie Braun most lépett fel először, és a Foo Fighters-vonalat tolják, de valahogy úgy, hogy még annak is leesik az álla, aki szerint Dave Grohl a Nirvana dobosa, és netovább. Böcsületes rokkolás, mindenképp nézzétek meg, ha legközelebb felbukkannak valahol. Imrének meg egész egyszerűen KÖSZI. Mozgolódik már az Amber Smith is, nem kell lemondani róla. Az a 6 ember pedig, aki a végéig bírta a bulit (kb. fél négyig), megtudhatta, milyen az, ha az undorgrundosoknak elege van a gitárzenékből. Nem volt kegyelem. Sajna képek nincsenek, mert senkinek nem volt kedve kattintgatni jólérzés közben.
 
És ha már szóba került a new wave, meg hát tavasz is van, itt egy kis móka. Szerintetek melyik a vállalhatalanabb a táncos vagy a sztoikus? Mindazonáltal riszpekt.