UNDorgrUND-április: Evil Men Have No Songs, Hó Márton és a Jégkorszak, Sad Kolibries, plusz a keddek

Mozgalmas lesz az április, végre, tele budapesti indie zenekarokkal, de azért a dj-zős esték sem maradnak el. Katt a részletekért!

Április 09. (kedd) - UNDorgrUND Klub
Az UNDorgrUND-csapat új és régi, főleg gitáros indie/alter zenék lejátszásával segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást. Minden hónap 2. keddjén, este 8-tól, ingyenesen a szegedi Jazz Kocsmában

Április 16. (kedd) - UNDorgrUND Elektronik
Az UNDorgrUND lemezpörgető csapata mint minden hónap 3. keddjén, ezúttal is kedvenc, főleg elektronikus és ehhez közeli indie zenéiből válogat a szegedi Mono Kávézóban. Este 8-től, ingyenesen. Ülős-iszogatós program.

Április 19. (péntek) - Az UNDorgrUND bemutatja: Evil Men Have No Songs + Hó Márton és a Jégkorszak
Két budapesti, szobazenélgetésből kiinduló zenekart látunk vendégül a szegedi Club Noirban 21:00-tól. 
Az Evil Men Have No Songs az egykor szegedi EZ Basic frontemberének, Szarvas Árpinak a hobbiprojektje, stílusfetisisztáknak shoe-wop, twee-gaze, lo-fi, egyszerűbben shoegaze/dream pop meghatározásokat ajánljuk, mindenki más meg elégedjen meg azzal, hogy kedves dallamok és beszüremkedő zajok jellemzik valahogy úgy, ahogy Magyarországon nem szokás. 


A feldolgozásairól és közéleti reflexióiról is ismertté vált Hó Márton a klasszikus énekes-dalszerzői hagyományokat követi, a „kedvesen suta” magyar nyelvű szövegek „az ide-oda kallódó, jövőkép nélküli és nagyon kevés dologért irigyelhető mai huszonévesek valódi hangja”. Szegedre most nem egyedül jön, a Jégkorszak teszi igazi koncertélménnyé a fellépést, amelyen elhangoznak a 2011-es Dalok a fürdőszobából című album indie/lo-fi dalai is.


A belépő: 700 HUF, amivel a zenekarok útiköltségéhez járulsz hozzá. A koncertek után UNDorgrUND inde/alter buli, ha még marad ott valaki.

Április 26. (péntek) - Sad Kolibries a Jazz Kocsmában
Szegedi részről az UNDorgrUND és a Jazz Kocsma segítségével a magyar Pavement (hehe), azaz a Sad Kolibries lép fel Szegeden ezen a péntek estén. Energikus indie-lo-fi csupa barátságos arccal. Már visszatérő vendégek az UNDorgrUND háza táján, és a múltkori buli faszaság volt, úgyhogy gyertek.


Még több szegedi underground programról Facebook-csoportunkhoz csatlakozva szerezhetsz tudomást.