Undorgrund-november: Amber Smith, Kollaps, satöbbi

Nov.09 (péntek) - Amber Smith + Kollaps + Undorgrund
A Szegeddel speciális kapcsolatot ápoló budapesti Amber Smith megújult felállással játssza el legutóbbi, szakmai és közönségsikert arató, cím nélküli albumának nagyját, természetesen a régi klasszikusokkal együtt. Talán nem is szükséges itt részletesen bemutatni őket, a zöldfülűeknek legyen elég annyi, hogy talán ők a legjobb magyar indie zenekar, akiket vétek kihagyni ezredjére is.

A karcos, poszt-punkos gitárzenében utazó budapesti Kollaps 2007-ben alakult egy moszkvai/habarovszki énekes-gitáros Oleg „Tooff” Zubkov és Sarkadi Miklós zenei találkozása nyomán. A jelenlegi felállás tagjai Sarkadi Miklós - gitár, Golovics Ferenc (ex-The Puzzle) - dob, Tooff - ének, basszusgitár. Aktuális anyaguk a Body Horror című EP.

A koncertek előtt és után a szegedi Undorgrund indie/alter kollektíva szemezget újdonságokból, jól beváltakból a Joy Divisiontől a Vaccinesen át a Presetsig akár.

Belépő az eseményre: 700 HUF, helyszín: Club Noir

Nov.13. (kedd) - Undorgrund Klub
Az Undorgrund-csapat új és régi, főleg gitáros indie/alter zenék lejátszásával segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást. Minden hónap 2. keddjén, este 8-tól, ingyenesen a szegedi Jazz Kocsmában

Nov.20. (kedd) - Undorgrund Elektronik
Az Undorgrund lemezpörgető csapata mint minden hónap 3. keddjén, ezúttal is kedvenc, főleg elektronikus és ehhez közeli indie zenéiből válogat a szegedi Mono Kávézóban. Este 8-től, ingyenesen. Ülős-iszogatós program.