Undorgrund-január: szokásoskodás, szülinapozás

Jan. 10. (kedd) - Undorgrund Klub. Az Undorgrund-csapat új és régi, főleg gitáros indie/alter zenékkel segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást. Mindez a hónap 2. keddjén, este 8-tól, ingyenesen. Szeged, Jazz Kocsma.

Jan. 14. (szombat) - Szülinapi Undorgrund buli. A Garaboncziás kulturális intézmény tüneményes háziasszonyának, Írisznek a szülinapi talpalávalóját biztosítjuk mindenféle indie/alter/punk/new wave slágerrel. Ingyenes, ittas, garaboncziásos.

Jan. 17. (kedd) - Undorgrund Elektronik. Az Undorgrund lemezpörgető csapata mint minden hónap 3. keddjén, ezúttal is kedvenc, főleg elektronikus és ehhez közeli indie zenéiből válogat a szegedi Mono Kávézóban. Este 8-től, ingyenesen. Ülős-iszogatós program.

És egy kis kikotyogás: februárban Poniklo Imre új zenekara, a Poster Boy és előzenekaruk a Kamikaze Scotsmen után lesz Undorgrund-buli, márciusban pedig, ha minden igaz, a Zombie Girlfriend és az Attention Chérie lesz a vendégünk, a hónap végén pedig Amber Smith is lesz. Tessék kattintani, hallgatni, megismerni, beleszokni, magyarán: edzeni! És természetesen februárban még a szokásos Bajuszparti és Farsang is megrendezésre kerül többek között a mi részvételünkkel, a Grand Caféban.