Undorgrund-programok, november: Amber Smith, The Trousers, stb.

Viszonylag eseménytelen október után novemberi programtorlódás tapasztalható. Amber Smith, The Trousers, helyi erők, szokásos szeánszok, tanszéki besegítés a repertoárban. Ja, és megint a 4. kedden lesz az Undorgrund Klub, ellentétben a szokásos 2. keddel.

Nov. 4. (péntek) -
Amber Smith + Attention Chérie koncert, utána Undorgrund indie/alter buli. Az egyik legmeghatározóbb magyar indie zenekar 2009 óta először Szegeden! Vendégük ezúttal a még mindig egyre jobb, indie rockban utazó szegedi Attention Chérie és, persze, az Undorgund lemezpörgető stábja. Szeged, Club Noir (számunkra új helyszín, de nem kell betojni!) Belépő: 600 Ft. Kattints a Facebook-esemény eléréséhez!


 




Nov. 9. (szerda) - The Trousers + Sophie Braun koncert, utána
indie/alter Undorgrund buli. A Trousers felkérésére az Undorgrund-csapat jelenlevő része szolgáltat talpalávalót  a koncertek után úgy 11, éjféltől, ki tudja. Rokkolás lesz, az biztos, hiszen ilyen zenekarok után nem lehet buziskodni. Szeged, Club Noir. Belépő: 600 Ft. Kattints a Facebook-esemény eléréséhez!

Nov. 15. (kedd) - Undorgrund Elektronik. Az Undorgrund lemezpörgető csapata mint minden hónap 3. keddjén, ezúttal is kedvenc, főleg elektronikus és ehhez közeli indie zenéiből válogat a szegedi Mono Kávézóban. Este 8-től, ingyenesen. Ülős-iszogatós program.

(Nov. 17. (csütörtök) - Vizuális Kultúra és Irodalomelmélet Tanszék jelmezes szakest. Egyetemi beöltözős buli eredetileg egy szűk, egyetemi körnek, de nem zárt, és ingyenes. Az Undorgrund is besegít a zeneszolgáltatásba este 10-től a szegedi Grand Caféban. Kattints a Facebook-esemény eléréséhez!)

Nov. 22. (kedd) - Undorgrund Klub.
Az Undorgrund-csapat új és régi, főleg gitáros indie/alter zenékkel segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást. Ezúttal a hónap 2. keddje helyett kivételesen a negyediken, most is este 8-tól, ingyenesen. Szeged, Jazz Kocsma.