Undorgrund-május: M.A.Z.C.A, borfeszt, Timur Lenk

A május végre meghozza az év első Undorgrund-buliját, igaz, nem saját szervezés. Ahogy az olasz vendégzenekar sem a Jazz-béli Undorklubon, de nekik is örülünk. A borfesztiválon is randalírozunk egyet, hiszen a Grand Café/Konyári Pincészet standjánál minden nap Rádió Mi dj-k, műsorkészítők adnak zenei hátteret az iszogatáshoz, vetítésekhez – ha az időjárás engedi. És, persze, a szokásos havi ücsörgések. Lapozz a részletekért!

Máj. 10. (kedd) - M.A.Z.C.A koncert/Undorgrund Klub. Marco Bernacchia már szerepelt egyszer a szegedi Jazz Kocsmában, Above The Tree elnevezésű egyszemélyes, kakasmaszkos fellépését máig sokan emlegetik. Most a M.A.Z.C.A. zenekarral tér vissza, hogy véletlenül se maradjunk olasz alternatív zene nélkül. Ezután az Undorgrund-csapat új és régi, főleg gitáros indie/alter zenékkel segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást. Mint minden hónap 2. keddjén, most is este 8-tól, ingyenesen. Szeged, Jazz Kocsma. (Hála és riszpekt Vad Zsoltnak/End Hits-nek és, természetesen, a Jazz Kocsmának!)


















Máj. 20. (péntek) - Borfesztivál/Undorgrund Tanninparti. A szegedi artmozi és kávézó folytatja eddigi jó szokását: hangulatos vetítéseihez a Rádió Mi dj-it kérte fel, így az Undorgrund sem maradhat ki. A Grand Café standja (TÉRKÉP) ismét a 2008-as év borásza, Konyári János borait árulja a Széchenyi téren, mi pedig igyekszünk olyan zenéket tolni, hogy még az édes Merlot rajongói is inkább itt kössenek ki. (Ha viszont eluralkodnak a tahók, rövid úton Sonic Youth-os, Einstürzendés rémisztgetés lesz!)

Máj. 24. (kedd) - Undorgrund Elektronik. Az Undorgrund lemezpörgető csapata most rendhagyó időben, de amúgy minden hónap 3. keddjén főleg elektronikus és ehhez közeli indie zenéiből válogat a szegedi Mono Kávézóban. Este 8-től, ingyenesen. Ez is inkább ülős-iszogatós program, ahogy az Undorgrund Klub.

Máj. 27. (péntek) - Timur Lenk koncert/Undorgrund buli. A legendás Timur Lenk mindig mosolyt tud csalni az iróniára, pajzán témákra és igazi bulizenére vágyók arcára, főleg, ha a Shit Gyülekezete is besegít. Hálás dolog meglovagolni a jókedv hullámát, és überelni néhány hasonló hőfokú indie/alter nótával, gyertek, ropjunk egyet, úgyis mindig csak ülünk és kesergünk. Garaboncziás Borozó, Szeged. Belépő: ?