Az Undorgrund bemutatja: The Trousers + Rádió MI Mikulás: Vote Richmon

Dec. 10-én pénteken tehát az est.hu szerint az év egyik legjobb albumával előrukkoló és az MR2 Petőfin is előszeretettel játszott (már ha ez jelent valamit...) The Trousers mutat példát tökösségből, ebben pedig a szegedi The Fiction Stop segít ezen az estén. Utána Undorgrund indie/alter buli a Cure-tól a Chemical Brothersig, a Ramones-tól a Raveonettes-ig, satöbbi. A szegedi Garaboncziás Borozóban, 21:00-tól. Belépő: 600 HUF.





















Dec. 11-én szombaton pedig Rádió Mi Mikulás lesz este a szegedi Jazz Kocsmában (kattints a több infóért!), ahol a liverpooli illetőségű Steve Swindelli hozza el Vote Richmon nevű projektjét, és ennek létrejöttében a mi kezünk is vaskosan benne van. Előtte, utána nagyszerű Rádió Mi dj-k növelik az est fényét az okos elektronikától az indie zenékig. Ingyenes.





















Nem ekkora horderejű, de szívünket melengető program mindezek előtt, kedden a havi szokásos Undorgrund Klub a szegedi Jazz Kocsmában, ahol szabadjára engedhetjük lemezgyűjteményünk, és klasszikus, valamint újabbnál újabb indie/alter zenékre iszogathatunk egy családiasat. Ezúttal a karácsonyi nyüzsgés miatt 7-én, nem a szokásos 2. kedden! Ingyenes.